hej januari!

Publicerad 13.01.2017 kl. 10:41

Nu är jag tillbaks igen efter kanske mitt längsta jullov någonsin på drygt fyra veckor. Den här veckan har jag varit en aning disträ. Jag hade tänkt lansera min nya hemsida denna vecka men ekvationen olika projekt som nytt jobb, volontärarbete och ny kurs har fördröjt det hela.

I samma veva har jag haft grav shoppinghysteri och uppdaterat garderoben. På ett sätt älskar jag estetiken med mode och kläder. Jag känner ett slags inre lugn varje gång jag lyckas med en klädkombination. Men å andra sidan är det rätt ytligt och jag känner mig alltid lite skamfull för att understöda lågbudgetskedjor där det framkommit barnarbete eller brott mot mänskliga rättigheter. Därför har jag satsat mer på kvalitet och klassiska plagg när jag har köpt nytt. 

Just nu har jag börjat läsa på Sommarön av Eva Frantz till bokklubben. Bloggande kommer förmodligen att vara ganska sporadiskt här eftersom jag kommer att lägga mer energi på fotografin.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:

Ibland fångar jag vissa ögonblick för att sedan kunna gå tillbaks i tiden. Här hittar ni nutid, samtid och dåtid.

pulsfrekvens.ratata.fi  

Kategorier

Senaste kommentarer