La la land

Publicerad 23.01.2017 kl. 14:31

Jag har sett fram emot att se på La la land ända sedan jag såg trailern för ett halvår sedan. Så förra måndagen bestämde Mathias och jag att vi skulle kombinera den tillsammans med ett besök till den ganska nyöppnade Hello! American Dinern på Eriksgatan. Burgarna och batatfranskan och dippen var super!

Tillbaks till La la land; jag hade inga andra förväntningar än att den skulle vara vacker att se på. Och visst hade jag rätt, scenografin och kläderna och musiken var fantastisk. Älskade och vill ha karaktären Mias garderob (Emma Stone). Jag går på bio kanske en gång om året och det kändes värt pengarna att sätta på denna upplevelse. Jazz & Blues är något jag har fått upp öronen för sedan Mathias började spela gitarr och nästan dagligen klinkar på gitarren eller keyboarden. 

Filmen handlar om drömmar och karriär, vilket kändes väldigt talande för mig. Sådana frågor snurrar ganska mycket i mitt huvud just nu. Ska man jaga efter drömmar eller ska man vara realist och sedan kanske bitter? Jag vet inte om jag är en hopplös sentimental person men vid slutscenen kom tårarna. Fast å andra sidan grät jag också första gången jag såg på the Notebook fastän den är hur cheesy som helst :)))

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

Ibland fångar jag vissa ögonblick för att sedan kunna gå tillbaks i tiden. Här hittar ni nutid, samtid och dåtid.

pulsfrekvens.ratata.fi  

Kategorier

Senaste kommentarer