Tankar kring skapande i allmänhet

Publicerad 19.02.2017 kl. 14:22

En dålig ovana som jag har märkt hos mig är att jag tänker och överanalyserar alldeles för länge innan jag faktiskt gör någonting åt saker som jag vill göra. 

Jag vet inte hur många gånger som jag har påbörjat ett blogginlägg här, sedan valt att radera meningarna och låtit bli att publicera inlägget. Den senaste tiden har det känts krystat att blogga här. Det känns liksom bekvämare att låta bli att klicka på publicera och se fem avsnitt av en valfri tv-serie på netflix. Samtidigt som det finns en inneboende röst i mig som skulle vilja skriva mera skönlitterärt och personliga texter. 

Jag har nu i alla fall tagit min tid att fokusera på ett annat medium som är lättare att publicera. Nämligen fotografin, så jag har skapat en hemsida här

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:

Ibland fångar jag vissa ögonblick för att sedan kunna gå tillbaks i tiden. Här hittar ni nutid, samtid och dåtid.

pulsfrekvens.ratata.fi  

Kategorier

Senaste kommentarer